פריצות דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

29/12/2011 | 19:34 | מאת: איילה

שלום רב, אני בת 44 וסובלת מפריצות דיסק בגב התחתון הרבה מאד שנים.בשנתיים האחרונות שמתי לב שהגב נוטה לכאוב יותר כשבוע לפני המחזור.פעילויות שאני מצליחה לעשות בדרך כלל נגמרות בימים האלה לא טוב... האם יש קשר? תודה איילה

02/01/2012 | 12:06 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום איילה, כן, שינויים הורמונליים לפני/אחרי מחזור גורמים לשינוי בסף הכאב. לכירופרקטיקה יש פתרונות לפריצת דיסק, מומלץ לבדק האם את מתאימה לטיפול. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה הוספת תגובה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב