צילום עמ"ש מותני-סקרלי

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

13/12/2011 | 23:57 | מאת: צביה

להלן הפיענוח: מבנה גרמי תקין. מעמד שמור. הודגמה הצרות קשה בין החוליות L4-5 עם אוסטאופיטים קידמיים באותו הגובה. שינויים ניווניים במפרקים הפצטליים בע"ש מותני הדיסטלי. אשמח להסבר בשפה מובנת ואיזה טיפול יכול לסייע ובאיזו מידה. גילי 63. תודה

15/12/2011 | 15:36 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

צביה שלום, הפיענוח מדבר על שינויים ניווניים בעמוד השדרה התחתון שלך. במידה ואת סובלת מכאבים יש מקום לנסות טיפול כירופרקטי. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב