כאבים בגב תחתון שמאל וירך שמאל

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

11/12/2011 | 17:07 | מאת: ברוריה

אני בת 54 וסובלת כבר שנה מכאבים עזים (עד כדי חוסר יכולת לעמוד הרבה זמן על הרגליים) בגב התחתון ובירך שמאל . הייתי אצל אורתופד מומחה שקבע דלקת באגן ונתן לי אנטיביוטיקה ל 10 ימים . האנטיביוטיקה לא עזרה והמצב רק מחמיר . לאחרונה שמעתי הרבה על אנשים שמאז שהתחילו לקחת ויטמין D התחילו לסבול מאותם תסמינים . אני לוקחת ויטמין D כשנה , האם יש קשר בין ויטמין D לכאבים אלו ? מה עוד ניתן לעשות על מנת לטפל בבעיה ? האם יש לדרוש מהרופאה בדיקות מיוחדות או m.r.i. ?

15/12/2011 | 13:48 | מאת: עמית

באתי לפה לשאול שאלה וקראתי קצת הודעות, משכת את תשומת ליבי ורציתי לשאול אותך מה ניסית? כי לאמא שלי היה מקרה מאוד דומה והיא בגילך..סבלה מזה הרבה מאוד זמן עד לרמה של תסכול ולכן היה לי חשוב לכתוב לך, כי אני יודעת כמה זה קשה, לי היה מאוד קשה לראות את אמא שלי במצב כזה מדוכדך, אני לא יודעת אם האורטופד הוא היחיד שניסית אבל אמא שלי באמת ניסתה כמעט הכל עד שהיא הגיעה למרכז רפאל וזה פשוט עשה לה פלאים, אני ממליצה לך לבדוק כי כל זה קרה אחרי הרבה נסיונות מאוד מתישים..אל תתייאשי...

15/12/2011 | 15:44 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

ברוריה שלום, דבר ראשון, נראה לי שהאורטופד נתן לך תרופה אנטידלקתית ולא אנטיביוטיקה. דבר שני, יש מקום לחזור לאורטופד ו/או לגשת לכירופרקט על מנת להמשיך את הבירור ועל מנת לקבל טיפול הולם. אינני יכול לדעת על סמך המידע שנתת לי האם י שאו אין קשר לויטמין D. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב