פיאנוח ct צווארי גבי ומותני

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

24/11/2011 | 21:27 | מאת: אודי

שלום רב דוקטור.אני בן53.מזה כחצי שנה אני סובל מכאבי גב,לפעמים הכאבים מקרינים לצוואר חזה ושתי רגליים,תחושת צריבה וזרמים בחזה בבטן ובמקומות האינטימיים וגם תחושת צריבה שרפה ונימולים בקרסולים כפות רגליים ומסביבן,לפעמים תחושה כמו קצר חשמלי. צילצולים רעשי אוזניים ממושכים. לפי בדיקת ומימצאי ct לפני כשבועיים: בגובה c4-c5 היצרות המרווח,בלט גרמי לאחור ולימין.לחץ על השק ועל מוצא השורש מימין. בגובה c5-c6 היצרות המרווח,בלט גרמי ניכר לאחור.לחץ ניכר על השק, היצרות מוצא השורשים. בגובה c6-c7 היצרות המרווח.בלט גרמי ניכר לאחור.לחץ ניכר על השק.היצרות מוצא השורשים. בגובה c7-d1 בלט כרמי ניכר לאחור.לחץ ניכר על השק.היצרות מוצא השורשים. בגובה l3-l4 ובגובה l4-l5 מבנה גכמי תקין,בלט דיסק היקפי קל,לחץ קל על מוצא השורשים. בגובה l5-s1 היצרות המרווח,בלט דיסק קל על לחץ קל על מוצא השורשים. מפרקים סקרו איליאקלים עם שינויים ניווניים קלים. בריאות המודגמות מודגמת אונת אזיגוס מימין. אברי הבטן המודגמים עם הסננה שומנית של הכבד. אין סימנים לגוש בשום מקום. דוקטור,מה הפרוש של המימצאים הללו? פריצת דיסק איפהשהו? מה גורם למה ומה מקרין לאן? מה גורם לכאבים ותחושות במקומות שציינתי? האם וכיצד ניתן לטפל בבעיתי? טיפולים תרופתיים לכאב ממקור עיצבי? טיפולים ידניים אצל הירופרקט? זריקת אפידורל מי מחליט איפה בדיוק מי מבצע? מצבי מחייב אותי לעבור ניתוח? מי ומה עשוי להקל על כאבים ותחושות, להוציא מגופי ומראשי את הכאבים והתחושות מהם אני סובל בכל שעות היממה. לדעתך הערכתך ולתגובתך מודה לך מראש.

01/12/2011 | 09:57 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום אודי, תוצאות הCT מראות סימני שחיקה ונוון הכוללים בלטי דיסק (לא פריצת דיסק) במספר מקומות בעמוד השדרה. חלק מהתוצאות יכולות להתאים לכאבים שאתה מתאר. בשלב ראשון, כדאי לפנות לכירופרקט לבדיקה ולטיפול במערכת השלד/שריר/עצבים. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב