כאבים בלתי נסבלים כבר המון זמן קושי בהליכה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

10/11/2011 | 15:07 | מאת: שגיא

לפני כ4 חודשיים נפלתי על הגב בעבודה לאחר שבוע ניהיתה לי דלקת בגב והוא היה נפוח מאותו היום הרגשתי שכל חיי השתנו היו לי כאבים בגב התחתון אז עשיתי סיטי בגב התחתון הוא יצא תקין לאחר מכן התחילו להירדם לי היידיים ונוירולוג שלח אותי לבדיקה mri צוארי וגבי התוצאות הראו שתי פריצות דיקס בחוליות d7 8 ן 9 10 חשוב לציין שאני מרגיש כאבים בגב התחתון וגם בגב האמצעי המקרינים לשתיי הרגליים וכל היתכפפות הכי קטנה אני שומע קנאקים חזקים מכל עמוד השידרה מה עלי לעשות העם צריך ניתוח אני כבר לא יכול לסבול

15/11/2011 | 10:43 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שגיא שלום, ממליץ שתבדק ותקבל יעוץ ע"י כירופרקט לגבי טיפול שמרני וע"י אורטופד גב לגבי אופציות ניתוחיות. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.com

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב