בעיות יציבה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

02/10/2011 | 15:28 | מאת: אירה

שלום רב, אבקש לדעת למי פונים עם הבעיה הבאה: למשך הרבה שנים אני סובלת מיציבה לא נכונה (כמו שאומרים עומדת כסימן שאלה). אני בת 32, 174ס"מ, 58 ק"ג. לאחר שתי לידות,הנקות נהייתי כפופה לגמרי.לא מסוגלת לעמוד זקוף והמצב מתסקל ומפריע מאוד. כעקרון אין לי בטו אך כשאני עומדת כפופה זה נראה שיש...כולם מעירים לי בלי סוף, אך שניה אחרי הערה אני חוזרת לעמדה כפופה. אני מאוד מבקשת לכוון אותי מה עלי לעשות ולמי לפנות אם בכלל עדיין לא מאוחר לשנות את המצב. המון תודה מראש !

15/10/2011 | 02:42 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

אירה שלום, אני ממליץ לגשת לכירופרקט לצורך בדיקה וטיפול הולם במצבך. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב