כאבים במפרק הירך

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

08/09/2011 | 07:05 | מאת: MR

אני התחלתי לסבול לאחרונה מכאבים במפרק הירך אני בת 62, שאלתי היא: אני בן אדם פעיל אבל לא עוסקת בפעילות ספורטיבית האם הליכה יום יומית כמאמץ ספורטיבי יכול לעזור בהקלה בתנועת מפרק הירך והאם ירידה במשקל יכולה לעזור.

08/09/2011 | 12:13 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, הליכה היא לרוב פעילות בריאה. במקרים של כאבי ירך עדיף פעילות בתוך המים. ירידה במשקל ללא ספק חשובה במקרים של כאבי ירך. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2 מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב