כאב גב תחתון בצד הימיני בעת שאיפת אוויר ותנועות גב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

10/07/2011 | 11:25 | מאת: יוסי

ביצעתי אתמול אימון בחדר כושר במהלך האימון התחיל הכאב האם ההתופעות שהזכרתי מדברות על שריר תפוס או לא עלינו על בעיה בעמוד שידרה

10/07/2011 | 12:13 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

יוסי שלום, ככל הנראה מדובר בבעיה המערבת את שריר הגב ומפרקי הצלעות וחוליות הגב. ממליץ שתנסה לחמם ולקרר את המקום לסרוגין. במידה ואתה ממשיך לסבול גש לכירופרקט על מנת לקבל טיפול לשיחרור האזור. בברכה, ד"ר יואב מוריץ המעיין 4 מרכז ליגד 2 מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב