כאבי גב תחתון ופיענוח צילום CT

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

26/06/2011 | 20:42 | מאת: חייל

שלום רב..מזה שנתיים תוקפים אותי כאבי גב תחתון קשים בזמן עמידה ממושכת (במיוחד בלי תזוזה),התכופפות קדימה.. הליכה/ריצה בעליות. לפני הגיוס לא חישבתי לזה חשיבות רבה כולכך מכיוון שהשקעתי רבות באימונים,והכאבים הופיעו ללא עיקביות. היום לאחר חודשיים בטירונות של צנחנים החליטו להוציא אותי עקב הכאבים בגב ואני מאוד מאוכזב. לאחר בדיקות רבות אצל אורטופדים שונים בצבא לא באמת הבנתי מה הבעייה ואיך אפשר לטפל בה. תשובות צילום הCT בצילום הסריקה הצדדי עמדה לורדוטית תקינה . הנמחה של גוף חוליה D 12 עם בקעי שמורל בלוחיות. בגובה L1-L2 בקע שמורל קטנה בלוחית עליונה בגובה L3-L4 בלט דיסק דיפוזי קל בגובה L4-L5 בלט דיסק דיפוזי קל בגובה L5-S1 בלט דיסק אחורי מרכזי קל השירות הצבאי ביחידה קרבית מאוד חשוב לי ולכן..ההיתי שמח אם יש פתרון לכאבים ואוכל לחזור לשירות הקרבי תודה מראש

05/07/2011 | 10:10 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום, הממצאים מראים בלטי דיסק קלים, יתכן שזה גורם לכאבים אבל אי אפשר לאבחן את הבעיה בלי בדיקה גופנית יסודית של עמוד השדרה.פנה לכירופרקט באזור מגוריך לבדיקה ויוצע לך טיפול מתאים. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב