כבאי גב תחתון צד ימין

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

14/06/2011 | 18:25 | מאת: ליאת

שלום רב, אני בת 39 + שלושה ילדים, עושה בין 3-4 פעמים בשבוע פעילות ספורטיבית (ריצה, פילאטיס, עיצוב הגוף...) לפני חודש וחצי התחילו לי כאבי גב תחתון בצד ימין שהולך ומתגבר ומקרין לכיוון הרגל, האם זה נכון להמשיך בפעילות ספורטיבית? עוד לא פניתי לטיפול רפואי מרחתי וולטרן ועזר במעט. יכול להיות שזה דלקת?

14/06/2011 | 19:02 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

ליאת שלום, מצבך נשמע כמו גירוי דלקתי בעצב על רקע פריצת דיסק בגב תחתון. ממליץ להפסיק פעילות גופנית הגורמת לכאב ולהיבדק ע"י כירופרקט או אורטופד בהקדם. בברכה, ד"ר יואב מוריץ מרכז ליגד 2 המעיין 4 מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב