CT

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

31/05/2011 | 08:45 | מאת: דנה בר א

ד"ר יובל בוקר טוב אשמח אם תגיד לי מה אומרות התוצאות של הסיטי שעשיתי סקוליוזיס קלה מבנה גרמי שמור תעלה מרכזית ופורמינות ברוחב תקין L4-L5 בלט דיסק הגורם לחץ קל על השק התקאלי סקראליזציה של L5 אשמח לקבל תשובה

05/06/2011 | 08:32 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

דנה שלום, תוצאות הFT שלך אומרות שיש לך בלט דיסק בגובה L4-5 ללא לחץ על שורשי העצבים. סקרליזציה של L5 מדברת על חיבור גרמי של חוליה L5 לעצם הזנב (סקרום). תהליך המתרחש עוד בזמן ההתפתחות העוברית ונראה אצל אחוז קטן של האנשים. ממצאים אלו כשלעצמם אינם משמעותיים ויש לבצע קורלציה קלינית לתלונותיך. בברכה, ד"ר יואב מוריץ מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב