פריצת דיסק בצוואר

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

17/05/2011 | 18:46 | מאת: שגית

יש לי פריצת דיסק צווארית בין חוליה c5-c6 עם מלופטיה קלה.זאת גיליתי בעקבות זרמים בידיים וברגליים. הוצע לי ניתוח להסרת הדיסק.אני חוששת מאוד.רופאים שפניתי לא יעצו לי טיפול כירופרקט למרות שכירופרקט שפניתי אליו המליץ. בנוסף,בתקופה האחרונה החלו לי כאבים בעמוש שדרה מותני. עברתי טיפול של דיקור.יש לציין שאני מתפקדת ויש ימים טובים יותר כמעט ואין נימול ויש ימים שיש ובנוסף גם עומס בצוואר. 1. האם הייתם ממליצים על טיפול? 2.האם יש כירופרקט מומחה בתחום באזור אשקלון

22/05/2011 | 16:35 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום שגית, ניתן לטפל בבעיה זו באמצעות כירופרקטיקה. בטיפול מבצעים מתיחה עדינה בין החוליות וגורמים לדיסק לשוב למקומו. כמובן שזה טיפול עדיף על ניתוח כי הסיבוכים והסכנות קטנים יותר. רשימת כירופרקטים לפי אזור מגורים תמצאי ב www.israeldc.com בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב 03-6470119 ארז 148, גאליה 08-9319149

23/05/2011 | 17:42 | מאת: שגית

רופאים מומחים כגון פרופ מירובסקי לא ממליצים בשל הקרבה לעצב.על פי הבנתי יש לי לחץ על העצב.בבדיקת MRI ממש רואים איך הדיסק יצא ממקומו ונוגע בחוט עמוד השדרה. השתמשו במונח היצרות בחוליות.מה באמת לעשות?למי להקשיב? האם יש נסיון מוצלח במקרים כמו שלי?החשש שלי שמא הכרופרקט יעשה יותר נזק. נקודה נוספת כיצד אני יכולה לדעת שאכן הכירופרקט מיומן בתחום.הכירופרקט שהציע לי עובד במרפאת מכבי טבעי.כשחיפשתי באגודת הכירופרקטים שמו לא נמצא.האם זה מעיד על משהו? אשמח לקבל עצות או אם אפשר דרך המייל הפרטי לקבל שמות במידה ויש בעיה עם זה.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב