בעיה אורטופדית

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

13/12/2010 | 14:59 | מאת: אליסה

דוקטור,כבר כמה שנים שאני שמה לב שהרגליים שלי עקומות,כלומר הברכיים נוטות פנימה.שמעתי שזה נקרא אסימטריה טבעית? איך אפשר לטפל בזה..הבעייה מציקה לי מאוד,אבל אפשרות ניתוח מפחידה אותי. תודה מראש נ.ב. יש לי סקוליאוזיס קל מלידה,האם מומלץ לעשות ניתוח ברגליים או שזה יכול להזיק?

25/12/2010 | 22:40 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום אליסה. חלק מהבעיות שציינת הן מולדות וחלקן מתפתחות במשך השנים כדאי לבצע בדיקת יציבה והערכה תפקודית אצל כירופרקט ובעקבותיה ניתן יהיה להציע פתרונות. לרוב אין צורך בניתוח. הפתרונות השכיחים הם מדרסים, טיפול כירופרקטי ופעילות גופנית. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט טורטשינר 1, רמת אביב 03-6470119 ארז 308, גאליה 08-9319149פעילות גופנית.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב