במה עוסק הפורום?

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

14/08/2003 | 09:53 | מאת: יונית רוזן

שלום תבורכו על היוזמה אנשי אתר דוקטורס המדהים!!! במה עוסק הפורום? אל איזה סוג של שאלות אתם עונים? תודה ובהצלחה יונית רוזן

18/08/2003 | 14:31 | מאת: ד"ר רונן רפאל

18/08/2003 | 14:42 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום יונית, בפורום זה ננסה לענות על כל השאלות המציקות והמטרידות לגבי כאבי גב, צוואר, ראש, עמוד שדרה ועוד (ראי רשימה מפורטת בהקדמה). נדון בסיבות לבעיות האורטופדיות השונות ובטיפול בבעיות מהשורש ולא רק בהקלת הכאב. ננסה להבין יחד משמעות צילומי רנטגן, MRI, CT , מיפוי עצמות, בדיקות לצפיפות העצם ומה עושים עם כאבים, יציבה לקויה ועוד. בנוסף ינתנו טיפים בנושא יציבה נכונה, כיצד לשבת , לשכב, מתי ללכת, לרוץ ולשחות. ובכלל, כיצד לשמור על בריאותנו בלחצים היומיומיים. דר' רפאל

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב