פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

08/02/2004 | 15:08 | מאת: העצוב

עשיתי סריקת סיטי ואובחנה פריצת דיסק בL5 s1 האם קיים טיפול מלבד פיזיוטרפיה וניתוח היות והמלצת האורטופדים דבר ראשון ניתוח ואני פוחד מהמחשבה שמשהו ישתבש האם מישהו עבר ניתוח מהסוג הנ"ל ואם כן היכן וכמה עולה

08/02/2004 | 22:09 | מאת: שלמה

שאלתי מי שהתנסה וקיבל טיפול הרופרקתי וזה עזר ולא נגרם נזק כי יש דעןת שונות אודה מי שיתקן אותי יש לי פריצת דיסק אל 5 אל 4 בתןדה שלמה

11/02/2004 | 21:24 | מאת: צביקה

שלום דר" רפאל אסיר תודה מראוש . יש לי פריצת דיסק אל 4 אל 5. עברתי את כול הטיפולים האפשריים כולל הרופרקטיקה .עדיין אין כול הטבה מה שכן לעשות ניתוח שגם לא מובטח את הצלחתו שיקל עלי .מצבי מאוד מיאש אותי כי פשוט אינני יודע למי לפנות שיקל עלי הרופא המטפל שלי נותן לי כדורים להרגע שזה לעצמו לא פיטרון .שאלתי האם יש לך עצה כולשהיא שהתנסת במצב כמו שלי .אחרי הליכה של חצי שעה אני ניתקף כאבי תופת שזה מקרין עלשני הרגלים קשה לי לעלות גובה מסוים כי אין לי קורדינציה ברגלים הרגשתי היא כמו שיתוק האם זה יכול עצבי מהגב עשיתי סיטי לפני שנתיים .אני בן 73 חןץ מהגב בריאותי טובה בתודה צביקה

11/02/2004 | 21:26 | מאת: צביקה

שלום דר" רפאל אסיר תודה מראוש . יש לי פריצת דיסק אל 4 אל 5. עברתי את כול הטיפולים האפשריים כולל הרופרקטיקה .עדיין אין כול הטבה מה שכן לעשות ניתוח שגם לא מובטח את הצלחתו שיקל עלי .מצבי מאוד מיאש אותי כי פשוט אינני יודע למי לפנות שיקל עלי הרופא המטפל שלי נותן לי כדורים להרגע שזה לעצמו לא פיטרון .שאלתי האם יש לך עצה כולשהיא שהתנסת במצב כמו שלי .אחרי הליכה של חצי שעה אני ניתקף כאבי תופת שזה מקרין עלשני הרגלים קשה לי לעלות גובה מסוים כי אין לי קורדינציה ברגלים הרגשתי היא כמו שיתוק האם זה יכול עצבי מהגב עשיתי סיטי לפני שנתיים .אני בן 73 חןץ מהגב בריאותי טובה בתודה צביקה

08/02/2004 | 22:15 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום לעצוב, ראשית אין סיבה להיות עצוב, מאחר וניתן להתגבר על הבעיה, כל שצריך זה רצון. ניתוחי עמוד שדרה נעשים רק במצבים קיצוניים של לחץ מאוד משמעותי על חוט השדרה או שורש העצב הגורם לחוסר שליטה על מתן שתן, שיתוק חלקי של הגפה וכדומה. רוב מקרי פריצות הדיסק נפתרות על ידי טיפולי כירופרקטיקה ותרגילי שיקום המבוצעים בבית. מטרת הטיפול היא להחזיר את חוליות עמוד השדרה לתפקוד תקין והורדת לחצים ממערכת העצבים. הטיפול הינו יעיל ובטוח פי כמה מכל פעולה חודרנית קיימת. ממליץ בחום על טיפולים אלו. בהצלחה

14/03/2004 | 11:39 | מאת: רון

שלום אני סובל מפריצת דיסק בחוליות הגב התחתון L4-L5 ושתי בליטות בדיסק בחוליות התחתונות כמו כן יש לי בליטה בליטה בדיסק בצוואר. כיום לאחר טיפולי פיזיוטרפיה ,הידרוטרפיה,וטווינה שלא עזרו התחלתי לעבור טיפולי כירופרקטיקה וקיבתי 2 זריקות אפידורליות שהן היוו שינוי משמעותי על רמת הכאב וההקרנות לגפיים התחתונות. הייתי רוצה לדעת עד מתי כדאי להמשיך עם טיפולים אלו כדי לדעת שהם אפקטיביים ואם יחזרו,הכאבים העם אני ייאלץ לעבור ניתוח והאם אתם ממליצים על ניתוח בכלל.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב