סיאטיקה, Drop Foot ו- CTS

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

15/09/2010 | 15:35 | מאת: אלי

כל השלושה אובחנו אצלי. MRI ע"ש מותני יצא תקין עשיתי EMG ואובחן שיש לי רדיקלופתיה כרונית S1 משמאל עם דנרבציה אקוטית. אני ממתין כרגע לתור של MRI מח + MRI ע"ש צווארי. בינתיים אני סובל ומתקשה בפעילויות יומיומיות ביד וברגל. יש מה לעשות להקלה/טיפול עד לקבלת התור+הפיענוח+ביקור חוזר אצל האורתופד (תהליך של כחודשיים)? האם יש טיפול כירופרקטי לנושאים אלו?

16/09/2010 | 15:48 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום אלי, בטיפול כירופרקטי ניתן להוריד את הלחץ מהעצב הפגוע ועל ידי כך לשקמו. רצוי להתחיל טיפול מייד ולא לחכות. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט טורטשינר 1, רמת אביב 03-6470119 ארז 308, גאליה 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב