חוסר יציבות

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

18/04/2010 | 23:01 | מאת: אפרת

שלום רב. אבי בן ה76 הינו קטוע רגל מזה 30 שנה וסוכרתי.עד לפני חודשיים היה הולך כרגיל בעזרת רגל תותבת וללא קשיים מיוחדים. מזה כמה חודשים הוא אינו מסוגל ללכת,ו כאשר יושב מיד נופל לאחור, כמו גם אינו שולט בסוגרים (שתן בלבד).ממצאי סי.טי ראש ועמוד שדרה-תקינים. מה יתכן מקור הבעיה? תודה מראש ורק בריאות,אפרת

19/04/2010 | 10:58 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום אפרת, יש מספר אפשרויות לתחושת חוסר יציבות. יתכן תפקוד לקוי של מרכז שווי משקל באוזן או במח. נוירולוג יוכל לבצע בדיקות עלמנת למצא את הגורם לבעיה. חוסר שליטה על שתן אינו בהכרח קשור לבעיה זו. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקטור ויסבורג 17 ת"א 03-6470119 ארז 308, גאליה 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב