יוגה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

16/08/2003 | 15:59 | מאת: אשר לוי

שלום רב במקצועי אני מורה ליוגה ומלמד כשבע שנים. ברצוני לקבל את חוות דעתכם המקצועית לגבי תרגילי יוגה,ואיך הם יכולים לעזור לגוף בכל המובנים.

18/08/2003 | 14:24 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום אשר, יוגה הינו תירגול מעולה לגוף ולנפש, מחזק ומגמיש את שרירי הגוף השונים, לסובלים מבעיות בעמוד השדרה מומלץ להימנע ממספר תרגילים קיצוניים כעמידה על הראש (לסובלים מבעיות צוואריות) או כיפוף משמעותי לאחור מהמותניים (בבעיות מסוימות של גב תחתון). באופן כללי יוגה הינה פעילות מבורכת דר' רפאל

16/09/2003 | 08:56 | מאת: אלעד

שלום, דר' רפאל האם כל אחד צריך לקבוע את הגבולות שלו או שיש תרגילים "מזיקים"? איפה אפשר למצוא רשימה של תרגילים "מזיקים"? תודה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב