חשד לפריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

07/10/2003 | 11:35 | מאת: שמעון

היו לי כאבי תופת בגב לפני כשבוע ולא יכולתי לזוז בכלל והייתי בביה"ח ושם נתנו לי זריקות ורופא המשפחה נתן לי אתופן, פרקוסט, אסיול, ובוקשי הם משפיעים על הכאב שבינתיים מקרין לרגל כך שהגב לא כואב אך הכאבים הם ברגל ומשככי הכאבים בקושי עוזרים.האם מדובר על פריצת דיסק או דלקת בעצב? מה עלי לעשות?

08/10/2003 | 23:29 | מאת: ד"ר צחי כהן

שמעון שלום. שתי האופציות אפשריות אך אין מקום לאבחון ללא בדיקה. כדאי לגשת לדוקטור לכירופרקטיקה באזור מגוריך שיבדוק, יאבחן ויתן טיפול. בדרך כלל יש לכירופרקטיקה מענה לבעיות מסוג זה. תודה.

10/10/2003 | 21:18 | מאת: טיבי

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב