ספונדילוליזיס

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

20/08/2003 | 19:11 | מאת: בר

שלום ד"ר, יש לי ספונדילוליזיס L5, ידוע מזה 6 שנים לערך. בזמנו טופלתי בפיזיותרפיה. אני די מזניח את הענין, אם כי מופיעים כאבים "סבירים" מדי פעם, בעיקר בתחתית הגב, משני הצדדים. אילו טיפולים יכולים לעזור לי להקל, בצורה מיידית וכן לאורך טווח? תודה, בר

21/08/2003 | 07:00 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום בר, ספונדילוזיס משמעו שינויים ניווניים בחוליות. שינויים אלו גורמים לתפקוד לקוי של עמוד השדרה והגב ולהופעת כאבים. טיפולי כירופרקטיקה ופעילות גופנית מבוקרת לשיקום הגב התחתון יביאו להקלה המיוחלת. בהצלחה,

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב