כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

20/08/2003 | 17:17 | מאת: רונית

בת 24, בריאה בד"כ , סובלת לאחרונה מכאבים באזור הצוואר, פנים, שרירי הצוואר הקדמיים, שרירי הכתפיים שרירי החזה. הדבר משפיע על התפקוד, בביקור אצל אורטופד טוב בהדסה הוא אמר לי כי יש לי דלקת בשרירים. כאשר אני מחממת את השרירים הכאב עובר לי ותחושת המתח בשרירים נרגעת. לעומת זאת כאשר אני נמצאת בקור מזגנים הכאב מתגבר וכואב יותר. הכאב נעלם לתקופה מסויימת, ושטב חוזר.... אני ממש מיואשת מהכאבים וגם מאוד מפחדת שאס בול לעד וגם מפחדת שמדובר בדבר מסוכן. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי, האם כדאי להתייעץ עם כירופרכט? כמו כן , שכחתי לציין כי הייתי בטיפול אצל פיזיוטרפיסטית, אשר גילתה כי שרירי הטרפלזיוס שלי ארוכים וחלשים וכי אינני משתמשת בהם כראוי ונתנה לי תרגילים לחיזוק וקיצור השרירים. אודה על תשובתכם בהקדם, תודה, רונית.

21/08/2003 | 06:50 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום רונית, הטיפול שקיבלת עד כה הוא סימפטומטי בלבד (כלומר, הקלת הכאב) ולא הביא לפתרון הבעיה. פני לדר' לכירופרקטיקה לאיבחון וייעוץ בהצלחה.

21/08/2003 | 09:47 | מאת: רונית

התוכלו להמליץ לי על כירופרכט טוב באיזור ירושלים? תודה רבה על התשובה המהירה! רונית.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב