TVT ודלקות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/07/2005 | 09:57 | מאת: שירה

אני בת 58. לפני 3 שנים עברתי TVT עקב בריחת שתן ברמה בינונית. עד הניתוח לא סבלתי מעולם מדלקת בדרכי השתן. מאז הניתוח אני סובלת מאוד מדלקות בדרכי השתן כ- 4 פעמים בשנה. יש לציין שדליפות השתן פסקו מאז הניתוח. מה להערכתך הקשר בין הניתוח לדלקות? איזה טיפול היית ממליץ? בתודה מראש, שירה.

05/08/2005 | 13:20 | מאת: ד"ר קונדריאה

במידה ויש קשר הוא עלול להיות עקב הרמה חזקה מדי ושאריות שתן או נדידת הסרט לשלפוחית. פני לרופא המנתח לברור בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה