בריחת שתן- דחוף דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/07/2005 | 00:58 | מאת: גלית

שלום, שמי גלית ורציתי לשאול לגבי בריחת שתן שממנה אני סובלת. אני בת 27 ויש לי תכיפות במתן שתן בכמויות, איני מסוגלת להתאפק אפילו לא ל - 5 דקות ותמיד מפספסת קצת. יכול להיות שזה בשל צריכת קופאין? שמתי לב שזה קורה לי יותר בקור (בחורף) או בקיץ (בקור של מזגן) כמו כן כשאני עושה התעמלות במכון כושר מהמאמץ לעיתים בורח לי שתן אני מאוד מודאגת בשל היותי בחורה צעירה שטרם עברה הריונות. גם ביחסי מין אני סובלת לעיתים מבריחת שתן. האם יש קשר בין הדברים? האם אני צריכה להיבדק אצל רופא והדבר קשור לשרירי האגן? אנא תשובתך במהרה

14/07/2005 | 16:56 | מאת: ד"ר קונדריאה

תארת יפה את מכלול הבעיות מהן את סובלת. הטיפול יהיה משולב ביופידבק ואולי תרופות. פני לברור אורוגינקולוגי בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה