בריחת שתן ביחסי מין ובכלל

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/07/2005 | 10:58 | מאת: אני

אני בחורה בת 29. בעייתי הינה בריחת שתן במהלך מגע מיני (במשחק במקדים). מרוב ריגוש בורחת לי כמות של שתן על המיטה. אני אמנם גומרת ונהנת אך מתביישת מאוד. לעיתים אני משתדלת לעשות שריר פן יברח לי שתן באמצע, דבר שגורם לי פחות להינות ביחסי מין, אך כשאני ממש נהינת, כאמור, בורח לי שתן בכמות גדולה. כמו כן, כשקר בחורף או כשאני בקיץ במזגן או כשאני מתרגשת ממשהו, יש לי לחץ על השלפוחית ותחיפות במתן שתן (לא יכולה להתאפק) ולעיתים, רחוקות אמנם, בורח לי שתן. (עד שאני מגיעה לשירותים, אני מפספסת ) מה הסיבה? טרם הבאתי ילדים לעולם ואני פוחדת מהיריון ומבריחת שתן בהיריון... אני מתביישת לפנות לרופא נשים, אם בכלל צריך??? אנא תשובתך.

14/07/2005 | 16:52 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש לך שלפוחית עצבנית כמעה. רוקני אותה לפני יחסי מין ופני לאבחון. הטיפול יהיה כנראה אימון שלפוחית או תרופות בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה