תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/06/2005 | 16:15 | מאת: רחלי

לאחרונה אני ניכנסת 200 פעם ביום לשירותים, ממש כל חצי שעה....! זה ממש מתחיל לעלות על העצבים ! הייתי אצל רופא שנתן לי אולטרסאונד ולא גילה שום בעיה. ממה זה נובע? ואיך אפשר לטפל בה?

09/07/2005 | 21:59 | מאת: ד"ר קונדריאה

כנראה דלקת בדרכי שתן שלא התגלתה בבדיקה. במידה ולא אזי אני ממיץ על ציסטוסקופיה- הסתכלות אל תוך כיס השתן. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה