מתן שתן לאחר נ. קיסרי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

23/06/2005 | 16:15 | מאת: דנה

ד"ר שלום, אני אם ל 3 ילדים. ילדי האחרון נולד בניתוח קיסרי לפני 7 חודשים. הניתוח וההחלמה היו תקינים. מאז הניתוח יש לי תופעה שלא היתה לי בעבר, אני מסיימת לתת שתן ואז יש לי עוד כדקה של טיפות (אם לא אמתין עוד כדקה לאחר מתן השתן תחתוניי ירטבו) הדבר לא היה בעבר הייתי מסיימת את מתן השתן וזהו. יצויין כי מאז הייתי במספר ביקורות אצל רופא הנשים, עשיתי U.S הכל נמצא תקין ואין חשד להרניה. כמו כן אין לי בריחות שתן מעבר למתואר לעיל. שאלותיי: 1. האם הדבר מעיד על בעיה כלשהיא ? 2.האם זה יעבור לבד? 3.האם ישנה דרך פשוטה לפתור את הבעיה? בתודה מראש - המטפטפת.

25/06/2005 | 14:33 | מאת: ד"ר קונדריאה

לא נראה שמדובר בבעיה רצינית. יש מקום לבצע בדיקה אורודינאמית לתפקוד שלפוחית. לפי תאורך יתכן ויש חולשה מסויימת של שריר השלפוחית. עד לברור מלא חשוב להמתין בסבלנות בשירותים עד לסיום מתן שתן. אין לי טיפול פשוט להציע ללא השלמת האבחון. בברכה דר קונדריאה

25/06/2005 | 19:04 | מאת: דנה

מהי הבדיקה המדוברת, כיצד מבצעים והאם כואבת? לאיזה רופא לגשת

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה