החלשות בשרירי קרקעית אגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/06/2005 | 13:14 | מאת: ענת

שלום רב - אני בת 34 לאחר ליידת בני השני רופא הנשים אמר כי יש לי החלשות בשרירי קרקעית האגן ויש צורך בפיזיוטרפיה - משום מה לא הלכתי לטיפול והמשכתי בחיי. בשנה האחרונה בשעת אימוני כושר הייתה לי מעט בריחת שתן בשעת קפיצות אינטנסיביות כעת אני בהריון שלישי - האם ניתן גם במהלך ההריון לעשות משהו כדי למנוע נזק ?? ידוע לי שהלידה לא בדיוק מועילה לשיפור הנושא (שתי הלידות הקודמות היו לידות רגילות)

19/06/2005 | 09:43 | מאת: ד"ר קונדריאה

בקורסים להכנה ללדה מלמדים גם תרגול לחיזוק שרירי ריצפת האגן. בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה