בריחת שתן בהריון

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/09/2003 | 09:08 | מאת: ברכה

שנה טובה לאחר הריון ראשון הופיע לי בריחת שתן בזמן התעטשות או שיעול, במשך הזמן המצב השתפר עד להריון השני, כרגע בשבוע 31, ישנה בריחת שתן מוגברת בעיקר בזמן התעטשות או שיעול. מה עליי לעשות על מנת לווסת את בריחת השתן? והאם זה יוגבר עוד לאחר הלידה? תודה

01/10/2003 | 08:19 | מאת: ד"ר דוד גורדון

שלום דליפת שתן במאמץ אכן מחמירה בהריון. לאחר הלידה יש בדכ הקלה מסויימת.אין טיפול יעיל כל עוד את בהריון. 6 שבועות לאחר הלידה פני לקבלת עזרה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה