ניתוח tot

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/12/2004 | 13:41 | מאת: איריס

לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח tot ומאז אני רק סובלת מכאבים בזמן מתן שתן ובכלל צריכה כל רגע לשירותים. שבוע לאחר הניתוח גילו לי דלקת בשתן, דבר שבחיים לא סבלתי ולא ידעתי מה זה. קיבלתי אנטיביוטיקה חזקה במשך 10 ימים. עד היום טרם חזרתי לעצמי, ובכלל קשה לי לתפקד מרוב כאבים. ברצוני לציין שאני בת 41 ולאחר 4 לידות כשהאחרונה לפני 10 חודשים. האם הכאבים האלו טבעיים, או שאולי סגרו לי יותר מדי. ומה אפשר לעשות בתודה מראש

20/12/2004 | 09:03 | מאת: ד"ר קונדריאה

חיזרי לרופא המנתח. יש צורך בבדיקה, אולטרסאונד לשארית שתן יתכן ציסטוסקופיה ואולי אורודינמיקה חוזרת, כל זאת בתנאי שהדלקת חלפה. החלמתך אינה תקינה ודורשת ברור. בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה