בריחת שתן - INCONTINENCE

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/12/2004 | 18:56 | מאת: יקיר

א.ג.נ., שלום רב, אני מבקש עזרתכם בעניין אימי בת ה- 82 שסובלת בריחת שתן כרונית שמקורה עצבית. לאחר 3 שנות סבל, בדיקות אצל טובי הרופאים והמרפאות ומגוון תרופות שנלקחו, לצערי, ללא הועיל, הבעייה של אימי לא באה כלל על פתרונה וחייה ממש הפכו לסיוט. האם קיים ניתוח שיכול לעזור? במידה וכן, מה שיעורי ההצלחה שלו? האם טיפול חדשני של זריקות בוטוקס לשלפוחית יעילות במצב שלה? יצויין כי במהלך היום מספיקה אימי לעשות הצרכים בשרותים. בלילה היא מתעוררת מס' פעמים ספוגה בשתן כל כולה, נאלצת להחליף מצעים מס' פעמים. איכות חייה נפגעה במידה ניכרת. אנא עזרו לי לעזור לה. בתודה ובכבוד רב, יקיר

18/12/2004 | 16:34 | מאת: ד"ר קונדריאה

לעיתים אין מנוס מחיתולים מיוחדים ללילה או קטטר. יש ניתוחים מורכבים העשויים לעזור אך חייבים לדעת מה האבחנה המדוייקת ולהעריך את הסיכונים שבניתוח בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

20/12/2004 | 10:17 | מאת: יקיר

אני מודה לך מאד עבור תשובתך, מר קונדריאה מה אתה מציע באופן מעשי לעשות? אין בדיקה שלא נעשתה, אין תרופה שלא נוסתה והתוצאה - עגומה !!!! הבעייה כפי שציינתי היא עצבית ואימי יש כל לילה ולילה ממש "הצפה" בכמויות של שתן בלתי נשלט ופתרון - אין....חיתולים ממש לא מתגברים על הפרץ. בתודה, יקיר

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה