דליפת שתן בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/11/2004 | 20:27 | מאת: עינת

שלום, אני בת 27 רווקה בלי ילדים ובעת קיום יחסי מין יוצא לי שתן בכמות רבה . נשלחתי ע'י רופא הנשים לבדיקת אורודינמיקה במרפאה גינקולוגית. טרם נבדקתי אך לציין כי רוקנתי את שלפוחית השתן טרם קיום יחסי מין ועדיין יצא לי שתן. מה לדעתך הסיבה בהתחשב בעובדה שעדיין לא עברתי לידה. תודה

08/12/2004 | 19:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

האבחון יאמר. יש כנראה פעילות יתר של עיצבי השלפוחית. בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה