מידע לנוגע לרצפת אגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/11/2004 | 12:59 | מאת: רחלי

לד"ר שלום, אבקש לדעת האם תוכל להפנות אותי לקרוא על חיזוק רצפת האגן ועל עיסוי הפרינאום לקראת לידה. נאמר לי שנושאים אלה קשורים אחד בשני ולכן אני פונה אלייך. אודה על תשובתך תודה מראש

08/12/2004 | 19:14 | מאת: ד"ר קונדריאה

טוב לבצע תירגול זה. הנחיות ניתן לקבל במכונים פיסיוטרפיים. בהצלחה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה