בריחת שתן בזמן מאמץ

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

16/11/2004 | 08:57 | מאת: אילה

ילדתי את ביתי לפני שנה וארבעה חודשים. בחודשים האחרונים שמתי לב שבעת מאמץ (כמו בקפיצה על טרמפולינה עם ביתי) בורח לי שתן. נאמר לי שאם מצב כזה לא מטופל הוא נוטה להתקבע. האומנם? האם מאוחר מידי עבורי? למי עלי לפנות ומה הטיפול המומלץ? תודה, אילה

08/12/2004 | 19:12 | מאת: ד"ר קונדריאה

המצבים האלה ניתנים לטיפול. ישנם טיפולים שמרניים - אימון ריצפת אגן או ניתוחים. ראשית יש לבצע אבחון. בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה