תרופות בזמן הריון

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/11/2004 | 18:56 | מאת: הילה

שלום, עד היום לקחתי רספרים לאחר קיום יחסי מין למניעה. אני מנסה להיכנס להריון ואמרו לי להפסיק את הרספרים. אורולוג רשם לי תרופה בשם hiprex אך היתנה את לקיחתה באישור הגניקולוג. הגניקולוג לא הכיר את התרופה - האם ידוע לך אם ניתן לקחת תרופה זו בזמן הריון?

13/11/2004 | 11:00 | מאת: ד"ר קונדריאה

כן בהצלחה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה