שאלות על שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/11/2004 | 10:02 | מאת: אורית

שלום, אני בת 35, בריאה. שני דברים מציקים לי: 1. כשאני רצה (פעמיים בשבוע), יש לי בריחה של שתן, כל פעם כמה טיפות, עד שהתחתונים רטובים לגמרי. למה זה קורה? מה צריך לעשות כדי להתגבר על זה? לפעמים, כשאני מאוד צוחקת, זה גם קורה. אודה מאוד על הסבר לזה. 2. בלילה אני מתעוררת כמה פעמים להשתין. בין פעם ל-3 פעמים. ואני לא שותה מאוחר בערב ולא בלילה. אני לא מבינה איך יכול להיות שהשלפוחית מתמלאת כל פעם מחדש, בלי ששתיתי. ולמה אני צריכה להשתין בלילה כל כך הרבה? חשבתי שזה לא קורה לצעירים. תודה מראש על התשובות.

11/11/2004 | 20:04 | מאת: NIMI

אית מתבצע ניתוח TVT?

13/11/2004 | 11:02 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש לך תופעה של שלפוחית לא יציבה ודליפה במאמץ. את זקוקה לברור אורוגינקולוגי מלא- יש אפשרויות טיפול בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה