צריבה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/10/2004 | 19:13 | מאת: שיר

מדוע יש לי צריבה לאחר קיום יחסי מין?

20/10/2004 | 15:58 | מאת: ד"ר קונדריאה

20/10/2004 | 15:59 | מאת: ד"ר קונדריאה

יתכן ויש דלקת בנרתיק או רגישות לזרע , או יובש. פני לרופא נשים מטפל בברכה

07/11/2004 | 22:26 | מאת: ענבל בן-דרור

במידה ונשללה אפשרות של דלקת בנרתיק או יובש, ייתכן שאת סובלת מוולוודיניה (וולווה=פות, דיניה=כאב). זוהי תופעה עם מגוון רחב של סמפטומים שאחד מהם הוא צריבה לאחר קיום יחסי מין. אחת הדרכים לטפל בוולוודיניה היא בפיזיותרפיה לשיקום רצפת האגן. בברכה - ענבל בן-דרור פיזיותרפיסטית מומחית בשיקום רצפת האגן.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה