תכיפות במתן שתן והתייבשות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/08/2004 | 06:51 | מאת: עידית

ברצוני לשאול האם יש קשר בין תכיפות במתן שתן לבין התייבשות מהירה. אני שותה די הרבה במהלך היום והלילה ובכל זאת מתייבשת במהירות הבזק.

02/08/2004 | 04:18 | מאת: ד"ר קונדריאה

התיבשות היא תוצאה של אובדן נוזלים רב מזה שנכנס. עליך לבדוק במשך יממה או שתיים כמות נכנס-יוצא. באם יש צורך התיעצי אם רופא המשפחה לביצוע מספר בדיקות דם בסיסיות ע"מ לשלול מצבים מעודדי התיבשות. (סכרת, הפרעה בתיפקוד בלוטות אחרות וכו) בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה