בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/06/2004 | 20:54 | מאת: רחלי

שלום , יש לי ילד בן שנה ועשרה חודשים, אני בהריון בשבוע 11. ועברתי הפלה לפני כשנה כולל גרידה. אני חשה בבריחת שתן לאחרונה יכול להיות שזה היה במידה מסויימת גם קודם... כעת אם אני מקיאה יש בריחה ודאית של שתן. מה עלי לעשות???

28/06/2004 | 16:55 | מאת: ד"ר קונדריאה

זה לא קשור לגרידה. במהלך ההריון אין מה לעשות חוץ מאשר תרגילי כווץ רצפת האגן כפי שמלמדים בקורס הכנה ללדה. יש להעריך את המצב לאחר משכב הלידה בברכה

03/07/2004 | 08:48 | מאת: בת 60

הייתי קמה שש פעמים בלילה ועכשיו לעתים רחוקות אני קמה רק פעם אחת ביתר הלילות ישינה רצוף. גם ביום הייתי מרטיבה את הרצפה בדרך לשירותים. שלא לדבר על החלפות של לבנים כמה פעמים ביום. עבר עם התרופה ההומיאופתית הקונסטיטוציונית שלי. כלתי שהיתה בהריון בחודש החמישי עם הילד השלישי - גם היא סבלה מבעיה דומה, בעיקר תכיפות מתן שתן. קבלה תרופה הומיאופתית והפסיקה ללכת לשירותים כל עשרים דקות. חברה תפקחו את העיניים יש הומיאופתים בקופות החולים, חלקם טובים ואם לא פנו ל www. homeopathy-israel.co.il יש שם רשימת הומיאופתים מורשים, שלמדו את המאטריה היטב.

01/07/2004 | 22:00 | מאת: ענבל בן-דרור

ככל הידוע לי אין סיבה להמנע מתרגול באמצעות ביופידבק לחיזוק שרירי רצפת האגן ולשיפור השליטה בשתן גם בזמן ההריון. בברכה ענבל בן-דרור (פיזיותרפסטית).

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה