בדיקה אורודינמית?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/04/2004 | 12:53 | מאת: מתעניינת

שלום, רציתי לדעת בדיוק מהי הבדיקה האורודינמית. הבנתי שהיא לא אמורה לכאוב, אבל מה היא כוללת? איך בדיוק היא מבוצעת? כמה זמן היא אורכת? אודה למי שיכתוב גם מניסיון אישי.

16/04/2004 | 18:58 | מאת: ד"ר קונדריאה

הבדיקה כוללת החדרת קטטר עדין לשלפוחית השתן, מילוי במים ומתן שתן לאחר מכן. הבדיקה איננה כואבת, מעט לא נעימה ואורכת מספר דקות בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה