tvt ועוד מיני ירקות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/02/2004 | 05:08 | מאת: טינה

שלום דר' ביום רביעי הקרוב, אני אמורה להתנתח . שאלותי: א- איך אפשר לדעת לאיזה רופא מנתח ידע ומומחיות מספקת בתחום (%הצלחה) ברור לי שלצורך נתיחה, חייב להיות למומחה המנתח ידע בתחום מאוד מוגדר זה של TVT. האם תתכן מומחיות גדולה יותר למנתח אחד בהשוואה לאחר. הרי ברגע שהסכמתי לניתוח, קבעתי תאריך וכו' אני נתונה לחסדי הרופאים. כי לא לקחתי ניתוח במסגרת ש.ר.פ. ולא אני קובעת מי ינתח אותי. איך אדע שאכן אקבל את המנתח שאכן יצליח בניתוח, כך שלא אכנס אח"כ לסטטיסטיקת הנשים שאצלם הניתוח לא הצליח? ב- לעיתים על התחבושת ההיגיינית שלי, אני מוצאת הוכחות גם לבעיה עם שרירי הרקטום, שכן ישנם שרידי צואה מועטים על התחבושת, הניתוח הרי בא לתת מענה לשלפוחית שתן חלשה, איך אפשר לטפל/לפתור גם את הבעיה הנוספת? (לעיתים בהתעתשות או מאמץ קשה לי גם להשתלט על גזים וישנה בריחה). האם התעמלות/פיזיוטרפיה יכולה לפתור בעיית הצואה והגזים. (הכוונה אחרי שאעבור את הניתוח- ביום ד' הקרוב) או שגם לצורך פתרון בעיות אילו נחוצה התערבות כירורגית? אנא תשובה מהירה, כי הניתוח בעוד 3 ימים כאמור. תודה ושבוע טוב

01/03/2004 | 18:57 | מאת: ד"ר קונדריאה

בסיום התהליך את המחליטה! יש לך הפרעה באיכות חייך ואת צריכה לסמוך על הרופא שאליו הלכת לצורך הניתוח. את מעלה בעיה של דליפת צואה. ריצפת האגן היא חטיבה אחת והפרעות משולבות די שכיחות. לצורך כך הקמתי במרכז רפואי וולפסון "פורום ריצפת אגן" לברור וטיפול אינטגרטיביים של בעיות כשלך. אני ממליץ לך לדחות את הניתוח ולבוא למרפאתנו לצורך ברור לפני שתבצעי ניתוח כלשהו. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה