נתוח TVT

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/02/2004 | 01:20 | מאת: שירי

דוקטור שלום, אני עומדת לעבור נתוח TVT. נאמר לי שלכ-% 50 מהמקרים יש בעיות במתן שתן לאחר הנתוח וצורך בשמוש בקטטר עד שיסתדר (אפילו מםפר שבועות).אשמח לקבל יותר פרטים בנושא החלמה לאחר הנתוח. האם משחררים מבית חולים עם קטטר ואם יש בעיה במתן שתן? א.ודה לך על קבלת פרטים איך נתן לצור קשר איתך. תודה על עזרתך. שירי

20/02/2004 | 10:37 | מאת: ד"ר קונדריאה

שלום שירי הסיכון לקטטריזציה ממושכת לאחר tvt הוא 2-4 % בלבד. הסיכון לסיבוכים משמעותיים קטן מאחוז אחד. הניתוח כרוך ביום אשפוז אחד ושבועיים המנעות ממאמצים. ניתן להשיג אותי בטלפון 8252190-04 בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה