צניחת שלפוחית שתן התבקעות העור בוגינה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

05/07/2016 | 20:21 | מאת: סטלה1

לפני שנתיים עברתי כריתת רחם והרמת שלפוחית השתן אך עדין קשה לי לפעמיים להתאפק וכמעט בורח לי כמו כן אני מרגישה מפעם לפעם מאין התבקעות של העור בוגינה ( אני בת 69) אנא תיעץ לי מה לעשות בתודה מראש

שלום רב, לגבי התבקעות העור בנרתיק - כנראה את זקוקה למשחה אסטרוגנית לנרתיק, אך יש לאושש זאת בבדיקה גינקולוגית שלך. קיימים טיפולים שונים כנגד דליפת שתן, לאו דווקא ניתוחיים. ממליץ לך לעבור הערכה אורוגינקולוגית ע"מ להתאים לך את הטיפול הנכון. בברכה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה