שאלות לגבי ניתוח TVT (לפני כשנה)

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/06/2016 | 11:07 | מאת: אביבית

לפני כשנה עברתי ניתוח TVT במסגרת פרטית, מאז לא רק שלא חל שיפור בדליפת השתן אלא שגם מצב של קיום יחסי מין כשהשלפוחית מלאה גורם לבריחת שתן (ועוגמת נפש גדולה) הרופא המנתח ממליץ על ניתוח חוזר (בתשלום מלא) ויש לי חששות ותהיות: א. האם המצב עלול להחמיר עוד יותר בעקבות הניתוח כפי שקרה בראשון? ב. האם מקובל לדרוש תשלום מלא עבור ניתוח חוזר בעקבות ניתוח שלא צלח?

שלום רב, ניתוחי דליפת שתן עם סרט יכולים לא להצליח - שיעור הכשלון הוא סביב 10-15%. ממליץ לך לדון עם הרופא שלך שוב על התשלום הניתוח המתקן ... ככלל - מקובל לקבל תשלום עבור כל ניתוח , ואין ביטוח של הצלחה על הניתוחים ... בברכה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה