המלצה למנתח ניתוח כריתת רחם והרמת שלפוחית tvto

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

05/04/2016 | 13:26 | מאת: נירית

שמעתי שבבי"ח איכילוב המנתחים בניתוחי אלה הם מתמחים. האם כך גם בבי"ח תל השומר? בכל אופן אבקש מנתח מומלץ מאזור תל אביב לניתוח הרמת שלפוחית tvto וכריתת רחם תודה

שלום רב, ביה"ח תל השומר, כידוע לך, הוא המרכז הרפואי הגודל בארף, ומהמובילים שבהם. אני הקמתי את היחידה לאורוגינקולוגיה במרכז הרפואי שיבא כבר לפני כ - 15 שנים, וביחידה לאורוגינקולוגיה של בית החולים שיבא אנו מבצעים את כל סוגי הניתוחים לבעיות אורוגינקולוגיות, כולל ניתוחים לפרוסקופיים מורכבים וניתוחים וגינליים. הניתוח שאת מציינת הוא אחד הניתוחים השכיחים לביצוע, ובודאי מתבצע בשיבא , ובכל אחד מבתי החולים בארץ, ולא רק באיכילוב. ישנם ניתוחים לפרוסרופיים מורכבים, המתבצעים בשיבא וחא מתבצעים באיכילוב. לגבי בחירת מנתח - זו בחירה אישית שלך, או שתגיעי למרפאות היחידה לאורוגינקולוגיה בבית החולים תל השומר, ונשמח לשרת אותך שם. בברכה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה