משתעלת ומרטיבה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/08/2015 | 04:25 | מאת: אני

בשבוע האחרון משתעלת וכמעט כל פעם שמשתעלת בורח לי שתן עד כד ממש הרטבה של הכיסא. מה אני עושה? בת 40 קיבלתי עכשיו מרופא משפחה אנטיביוטיקה לשיעול אבל הבריחת שתן ממש ממש מפריעה. גם אם דקה קודם עשיתי פיפי עדיין יוצא לי. למי ניתן לפנות ומה ניתן לעשות?

שלום רב, את מתארת תופעה הקורייה דליפת שתן במאמץ. במידה והתופעה מפריעה לך - אופני הטיפול הקיימים כוללים טיפול פיזיותראפי לרצפת האגן, ניתוח להשתלת סרט תחת השופכה, ולאחרונה קיים טיפול חדשני בלייזר נרתיקי (ללא הרדמה). עלייך לעבור הערכה אורוגינקולוגית יסודית ולדון עם הרופא על אופני הטיפול. ב ב ר כ ה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה