שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

25/06/2015 | 01:03 | מאת: דנית

עשיתי בדיקת שתן לדלקת יצאה שלילי עשיתי תרבית שתן יצא הכל תקין רק מצאו קצת דם ואמרו שזה בסדר ( מה שניראלי לא בסדר ) הייתי אצל רופא נשים ואמר שהכל תקין אפילו מאוד יש לי כל רבע שעה פיפי אוו אחרי חמש דקות ומרגישה שלא מתרוקנת אמרו לי יכול להיות שלפוחית רגיזה מקווה שלא האם יש ניתוחים לזה ממש מפחדת שזה יהיה לי כל החיים

שלום רב, הסימנים שאת מתארת יכולים להתאים לשלפוחית רגיזה. יש לבצע בדיקת ציסטוסקופיה כדי לשלול בעיות אחרות, ואחר כך להתייעץ עם אורוגינקולוג או אורולוג לצורך טיפול מתאים. ב ב ר כ ה , דר. מני אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה