דליפת שתן בעת מאמץ

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/11/2012 | 13:36 | מאת: אמא ל-2

שלום, אני בת 33, אחרי 2 לידות. התחלתי לעסוק בפעילות גופנית הכוללת ריצה וקפיצות וגיליתי שאני סובלת מדליפת שתן (דליפה זה בלשון המעטה). למי עלי לפנות? (אם לפיזיותרפיה- האם עלי לקבל הפניה? דרך רופא המשפחה?). מעבר לאי נוחות העצומה, האם יש מניעה לעסוק בפעילות כזו- האם יכול להחמיר את הבעיה? תודה רבה

08/11/2012 | 14:10 | מאת: ד"ר קונדריאה

התעמלות חשובה ביותר אל תפסיקי. פני לאורוגינקולוג בקופה לאחר אבחון כנראה שנמליץ על תירגול ריצפת האגן או ניתוח מתקן.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה