לאחר ניתוח tvt

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/08/2012 | 13:17 | מאת: שושי

עברו כשבעה שבועות מאז ניתוח tvt במהלכם היו לי הפרשות רבות ואף דימומים רבים עד יום א שעבר. מאז אין דימומים וההפרשות התמעטו. עדיין יש כאבים בזמן קיום יחסי מין. הייתי אצל הרופא שטען שהכל בסדר שהרשת מחזיקה היטב את השלפוחית. אבל... אתמול פתאום התחלתי לראות שעדיין קיימת דליפת שתן קלה.ייתכן שלא הבחנתי בה קודם בגלל ההפרשות.האם זו תופעה נורמאלית שתחלוף או שעלי לחזור שוב אל הרופא. תודה שושי

16/08/2012 | 11:18 | מאת: ד"ר קונדריאה

חיזרי למנתח לבדיקה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה