לאחר TVT

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/03/2012 | 22:44 | מאת: שרית

עברתי ניתוח TVT לפני 3 ימים.מורגש שיפור מיידי. היום עשיתי קניות במכולת ואולי הרמתי יותר ממה שמותר.האם עשיתי נזק ?אשמור להבא אבל אני חוששת שהזקתי לעצמי היום. חוצמזה יש לי דקירות בצד מידי פעם,כאבי ראש איומים וכאבי גב שאני מניחה שנובעים מהא]פידורל. אבל אני הכי מוטרדת מהרמת המשקל העודף שהרמתי היום...

01/04/2012 | 10:18 | מאת: ד"ר קונדריאה

לא הזקת הניתוח חזק. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה