אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/03/2012 | 21:39 | מאת: מריאנה

שלום, אני כמעט חודש אחרי ניתוח tvt פעם שלישי.אבל אני רוצה לשאול עם זה בסדר שעוד יש לי בריחת שתן כמו לפי הניתוח.שבוע בארה יש לי ביקורת אצל הרופא .דיברתי איתו והוא אמר שזה בסדר,לי זה לא נראה כך מה אתה חושב?

19/03/2012 | 08:51 | מאת: ד"ר קונדריאה

מוזר ולא תקין. במידה והדליפה במאמצים- הניתוח נכשל. במידה ומדחיפות- זה לא קשור לניתוח

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה